Як святкували свято шашлику у парку ім. Т.Шевченка

Для чого нам потрібні вихідні дні? Для відпочинку, — скажете ви.

DSCN9227    Майстри з приготування шашлику зібралися 14 жовтня, на свято Покрови, в парку ім. Т.Г. Шевченка, щоб відпочити на природі,і не тільки відпочити, а проявити всі свої вміння, досвід в оригінальному приготуванні м’яса та ще й пригостити їм гостей міста.

DSCN9203     Приготування м’яса на багатті набуло неймовірної популярності у наш час. Шашлик – це особлива страва, тому що, незважаючи на різноманітність рецептів з усього світу, в кожного є свій секрет маринування та приготування м’яса. Ну і звичайно має бути хороший настрій, тепла атмосфера. Шашлик без відповідної обстановки – зовсім не шашлик, а просто смажене м’ясо. Адже без багаття, вугілля, чистого повітря і приємного запаху диму шашлик не вийде.DSCN9213   Також на святі усі бажаючі мали можливість поласувати смачно приготовленими шашликами, кулішем, медовухою, юшкою, послухати гарні пісні,потанцювати.DSCN9215

     Людина може вічно дивитися на три речі: на те, як тече вода, на те, як горить вогонь і на те, як смажиться шашлик. Хоча ні – на шашлик вічно не подивишся – їсти ж хочеться!